Restaurante Bucuresti reprezinta o cautare frecventa a bucurestenilor cand isi doresc sa manance ceva bun. Ne bucuram sa ne aflam si sa aparem in planurile si in cautarile celor pasionati de mancare romaneasca traditionala.

Voievodal este un restaurant care se mandreste cu bucatele sale alese, cu o amenajare autentica deosebita fata de restul altor restaurante Bucuresti. Ne mai mandrim cu oamenii care ne trec pragul si care ne apreciaza stilul si eforturile de a oferi mancare buna. De fapt nu doar buna, ci extraordinar de buna.

Ce inseamna restaurante Bucuresti bune?

Din punctul nostru de vedere, trebuie sa existe o combinatie fericita intre mancare si amenajare. Amenajarea la Restaurant Voievodal a reprezentat o provocare pentru noi, cei implicati.

Daca ne-ati vizitat, ati observant cu siguranta de ce si cu ce ne mandrim.

Decorat asemeni vechilor cetăți de odinioară, cu armuri ale cavalerilor, tapiserii de epocă, halebarde ale gărzilor de la palat şi arme ale nobililor, sfesnice romantic, Restaurant Voievodal place ochiului.

Despre mancare vorbim mai departe…

Cum este mancarea la Restaurant Voievodal?

Noi suntem subiectivi, insa va vom spune ce pareri au altii despre noi. Restaurante Bucuresti cu mancare buna sunt multe, insa la noi exista acel “altceva”. Cum adica? Am intrebat noi in gluma…

Adica nu prea vezi genul asta de meniu pe toate drumurile.

Ce fel de preparate servim? Pregatiti-va de o lista lunga

 • Deliciile casei (20 reţete)
 • Gustări reci (22 reţete)
 • Borșuri, ciorbe, supe, creme (11 reţete)
 • Preparate din pește și delicatese mediteraneene (18 reţete)
 • Preparate din carne de pasăre (9 reţete)
 • Preparate din carne de porc (15 reţete)
 • Preparate din carne de vită (10 reţete)
 • Preparate din carne de berbecuț (3 reţete)
 • Garnituri (17 reţete)
 • Salate (17 reţete)
 • Deserturi (18 reţete)

Ati auzit de restaurante Bucuresti care nu organizeaza evenimente?

Nu prea, exceptie facand doar cele foarte mici.

Natie de petrecareti, romanii stiu sa aprecieze un ospat pe cinste. Fie ca mancau cu alti domnitori si boieri de seama, mancarea trebuia sa fie la loc de cinste. Dar sa nu uitam de bautura. Totul era stropit cu un vinisor ce bucura papile gustative, si parca mai bine intrau muzica si dansul asa.

Ce evenimente organizeaza Restaurant Voievodal?

Organizam evenimente atat familiale de anvergura si nu numai, cat si evenimente corporate de toate dimensiunile si toate genurile. Cand vorbim de restaurante Bucuresti serioase, acesta trebuie sa fie un criteriu important de alegere: organizarea de evenimente.

Contactati-ne si va vom personaliza meniul pentru a putea beneficia de cea mai reusita petrecere. Suntem aici pentru a va ajuta cu cele mai bune sfaturi si a va fi alaturi la un eveniment reusit.