La Restaurant Voievodal ne laudam cu steak Tomahawk, o piesa de rezistenta dintr-un meniu restaurant cu tot felul de preparate atat sofisticate cat si mai putin subtile, insa pline de continut remarcabil, motiv pentru care ne aflam  si in top restaurante Bucuresti.

Steak Tomahawk, o experienta de trait

E iarna (cel putin in calendare), e frig (cel putin afara) si parca intr-o seara ar merge ceva… mai altceva.

Am avut ocazia de curand sa pregatim o masa speciala, ca un show culinar. Ca vedete au fost cateva piese de rezistenta marca Restaurant Voievodal Baneasa. Bucatarii nostri, iesiti la rampa, au facut ca totul sa iasa perfect, ca de fiecare data, iar rezultatul a fost o incantare totala, incununare meritorie a unui eveniment special.
Am pregatit pentru oaspetii nostri niste steak Tomahawk de vita, foarte savuroase. Si le-am gatit chiar in fata lor, pe plita incinsa, oferindu-le meritele de care se bucura pe buna dreptate. Gustul unic a ramas mult timp impregnat pe papilele lor gustative. Din cauza asta cuvantul “Tomahawk” le-a intrat in vocabularul zilnic, desi pana acum oamenii stiau ca se se refera doar la celebrele rachete americane de lupta. Ca fapt divers, va prezentam mai jos explicatia exacta a cuvantului.

TOMAHAWK s.n. Mica secure folosită de indienii din America la aruncat, ca armă de lupta si vanatoare.

Steak Tomahawk – un deliciu pentru orice ocazie

Asa ca daca sunteti curiosi si de gust, aroma, savoare si v-ati dori sa va infruptati din asa minunatii, lasati ideile obisnuite la o parte si comandati din meniul nostru ceva special – Steak Tomahawk de vita.

Veniti fie ca este vorba de o cina in familie sau cu prietenii, unde veti gusta si un vin de exceptie.  Aveti un business lunch si vreti sa va impresionati partenerii de afaceri la discutii mai putin formale? Pentru a face planuri sau a pune la cale noi colaborari, avem exact ce va trebuie. Un steak Tomahawk de vita facut ca la carte, cu o garnitura pe cinste. Si sigur va fi o alegere inspirata intr-un cadru autentic si relaxant.
Pentru a va pune pofta si mai mult la incercare, va lasam cateva dovezi vii ale momentului “Steak Tomahawk”! Si va asteptam si pe voi sa aveti parte de o experienta la superlativ.